Закуска з овочів на грилі – соковитий теплий салат всього за 15 хвилин!
Інгредієнти
Соус теріякі – за смаком | |
Баклажан – 1 шт. | |
Зелений перець – 1 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Печериці – 100 г | |
Чорний перець – за смаком |
Теплий овочевий салат – смачна і пікантна закуска з овочів на грилі з пряним соусом теріякі. Блюдо соковите, ароматне і дуже насичене у смаку. Така закуска відмінно підкреслить рибні та м’ясні страви, прикрасити святкове застілля.
Покроковий рецепт
Помити всі овочі. Очистити моркву від шкірки, видалити насіння з перцю. Нарізати баклажан на слайсы середньої товщини.
Нарізати товстою соломкою зелений перець. Нашаткувати тонкою довгою соломкою молоду моркву. Поперчити перець, моркву і баклажани.
Розігріти сковорідку-гриль. Змастити рослинною олією для смаження. Обсмажити з двох боків до рум’яності баклажани і печериці.Гриби перед обсмажуванням варто ретельно обсушити паперовими рушниками.
Обсмажити на гриллевой сковорідці соломку перцю і моркви.
Викласти на тарілку баклажани і гриби.
Поверх викласти шар моркви і перцю. Трохи підсолити салат. Полити закуску соусом теріякі. Дати закуски настоятися п’ять хвилин.
Подавати теплий салат до столу. Приємного апетиту!