Теплий салат з куркою і кіноа

Теплий салат з куркою і кіноа – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт абсолютно нескладний, дуже смачне блюдо, яке по корисності замінить і перше, і втричі, і третє блюдо звичайного Російського обіду.

Інгредієнти

куряча грудка – 200 г
кіноа – 500 г
болгарський червоний перець – 200 г
помідори черрі – 200 г
кукурудза солодка – 100 г
зелень – за смаком
сіль – за смаком
оливкова олія – за смаком
сік лимона – за смаком

Як приготувати Теплий салат з куркою і кіноа

Смачний, ситний і низькокалорійний салат з кіноа і куркою – чудове блюдо, яке підійде і на кожен день, і на святковий стіл. У ньому є збалансоване поєднання білків, жирів і вуглеводів, а калорійність дорівнює приблизно двухстам кілокалорій на сто грам. Крупа кіноа – є основним інгредієнтом салату, кіноа – це найкорисніший злак на планеті, що росте в гірських місцевостях Перу, де екологія чиста і не зіпсована генною інженерією. Тобто генномодифікованої кіноа просто не існує. Салат багатий незамінними вітамінами та амінокислотами, поєднання червоних овочів, зелені і соку лимона просто ідеально для здорового харчування, стрункої фігури і сонячного настрою.

Покроковий рецепт

Приготуємо продукти, які нам знадобляться для готування

Кіноа необхідно замочити на кілька годин, або краще на ніч, щоб крупа вийшла розсипчастою. Потім відварити на повільному вогні протягом 15 хвилин

Болгарський перець нарізати тоненькими дольками

Відварну курячу грудку нарізати великими часточками, які будуть виділятися в салаті, інакше буде схоже на плов

Помідори красиво порізати на половинки

Всі порізані інгредієнти перемішати в салатник, додати пару помилкова оливкової масло першого віджиму і полити соком лимона. На мій смак, сік лимона – незамінний смаковий компонент салату