Інгредієнти
Яловичина – 400г, нарізана брусочками | |
Вершкове масло – 2-3 столові ложки | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Морква – 2 шт. | |
Приправа – 1 столова ложка (мисливська) | |
Приправа – перець болгарський сушений, кмин, паприка – всі разом 1 столова ложка | |
Капуста білокачанна – 1 качан (0,8 кг) | |
Цибуля зелена – 20 г | |
Зелень – 20 г | |
Сметана – за смаком (при подачі) |
Покроковий рецепт
У глибокій сковороді розжарити масло, обсмажити в ньому м’ясо до золотистої скоринки. Налити трохи води і тушкувати близько 20-30 хвилин (час залежить від розміру).
А поки, цибулю нарізати півкільцями і моркву тоненько соломкою.
Додати до м’яса цибулю, смажити до прозорості.
Потім додати моркву, смажити до рум’яного кольору.
Посолити, поперчити, додати приправу, прянощі.
Нашаткувати капусту, і побільше :-).
У сковороду закинути нашатковану капусту, накрити кришкою. Через 10 хвилин капуста осяде, перемішати. Тушкувати капусту до готовності, іноді помішуючи. При необхідності підсолити.
Додати рубаний зелений лук, перемішати, вимкнути вогонь. Готову солянку викласти на тарілку, прикрасити рубаною зеленню. Подавати зі сметаною. Приємного апетиту!