Спаржа багата вітамінами і мінералами, тому щоденне її вживання піде на користь вашому організму. Ми рекомендуємо, взяти на замітку, наш рецепт і скористатися ним. Для відтворення цього блюдо вам знадобиться:
спаржа – 200 грам;
спеції – за смаком;
сир Голландський – 50 грам;
сир Чеддер – 50 грам;
сир м’яких сортів – 50 грам;
оливкова масло – 10 мл;
кріп – 20 грам.
1. Сир твердий наріжте маленьким кубиком. М’який сир розкришіть. Змішайте сири разом.
2. Кріп дрібно нарубаєте і додайте до сиру. Добре перемішайте масу.
3. Спаржу очистіть і викладіть на деко. Збризніть оливковою олією. Викладіть зверху сирну масу з кропом.
4. Духова шафа прогрійте до 180 градусів і відправте на 10-15 хвилин випікатися спаржу. Подавайте закуску в склянці порційно.