Сьогодні ми розглянемо інший варіант плову, де м’ясної інгредієнт буде замінений на адигейський сир і обговоримо, як приготувати вегетаріанський плов з адигейський сиром.
Інгредієнти
Рис – 200 гр. | |
Морква – 2 шт. | |
Адигейський сир – 200 гр. | |
Сіль і спеції – за смаком |
Всі ми знаємо як приготувати плов, адже це популярна і дуже смачне блюдо. Воно зазвичай складається з рису, овочів, зокрема, моркви, м’яса або риби.
Покроковий рецепт
З чого ж почати і як приготувати вегетаріанський плов адигейський сиром? Рис – це основний елемент плову, і йому потрібно приділити особливу увагу. Спочатку його необхідно промити, і бажано два рази, очистити від сміття, чорних крупинок і відварити.
Тушкуємо моркву і підсмажуємо сир.Беремо сиру моркву, миємо та очищаємо. Потім її можна натерти на крупній тертці або порізати на невеликі, середньої товщини скибочки. Викладаємо на сковороду, прикриваємо кришкою і тушкуємо на слабкому вогні. Це займе хвилин 15.
Переходимо до сиру. Його слід нарізати невеликими кубиками і злегка підсмажити на сковорідці. Час готовності залежить від особистих переваг – вийде менш або більш підсмажена кірочка. Щоб трохи заощадити час, можна відразу злегка підсмажити сир.
Додати спеції, перемішати інгредієнти. Приємного апетиту і готуйте із задоволенням!