Вінегрет представлений в російській кухні безліч різновидів. Ось одна з них, в рецептурі якої немає ріпчастої цибулі, зате є кілька.
Інгредієнти:
• 4 картоплини середнього розміру;
• склянка квашеної капусти;
• 2 середні морквини;
• кілька-прянка на кожну порцію по 4 штуки;
• 6 середнього розміру буряків.
Рослинна рафінована олія додавати за смаком.
Приготування
Овочі добре вимити і зварити. Після того, як вони охолонуть, зняти шкірку і розрізати на, середнього розміру, кубики. Скласти їх в каструлю, додати капусту і гарненько перемішати всі інгредієнти.
У рибок відрізати голови і вийняти хребти. Вінегрет розкласти в салатниці, зверху розмістити по чотири кільки на кожну порцію. Прикрасити страву нарізаними пір’ям лука.