Яловичий фарш, тушкований з сиром Тофу і томатами

Яловичий фарш, тушкований з сиром Тофу і томатами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Маринований Тофу має солоний, приємний смак. Цей продукт можна подавати як самостійну закуску. Але ми пропонуємо доповнити його м’ясним яловичим фаршем і томатами

Інгредієнти

маринованого Тофу – 200 грам
яловичини – 150 грам
свинячого сала – 20 грам
цибуля ріпчаста – 1 головка
часник – 1 зуб
спеції – за смаком
помідори – 2 шт.

Як приготувати Яловичий фарш, тушкований з сиром Тофу і томатами

200 грам маринованого Тофу,150 грам яловичини;20 грам свинячого сала;1 цибулина і зубець часнику;спеції;2 помідори.

Покроковий рецепт

1. Яловичину і свиняче сало перемеліть на м’ясорубці.

2. Цибулю і часник почистіть і подрібніть.

3. Обсмажте фарш на сковорідці і додайте овочі. За допомогою вилки розімніть фарш.

4. Помідори перебити в блендері. Додайте спеції і добре розмішайте. Змішайте інгредієнти і тушкуйте кілька хвилин.

5. Додайте маринований сир, тушкуйте ще 10 хвилин.

6. На тарілку викладіть фарш яловичини і Тофу. Перед подачею фарбуйте блюдо дрібно нарізаною зеленою цибулею.