Маринований Тофу має солоний, приємний смак. Цей продукт можна подавати як самостійну закуску. Але ми пропонуємо доповнити його м’ясним яловичим фаршем і томатами
Інгредієнти
маринованого Тофу – 200 грам | |
яловичини – 150 грам | |
свинячого сала – 20 грам | |
цибуля ріпчаста – 1 головка | |
часник – 1 зуб | |
спеції – за смаком | |
помідори – 2 шт. |
200 грам маринованого Тофу,150 грам яловичини;20 грам свинячого сала;1 цибулина і зубець часнику;спеції;2 помідори.
Покроковий рецепт
1. Яловичину і свиняче сало перемеліть на м’ясорубці.
2. Цибулю і часник почистіть і подрібніть.
3. Обсмажте фарш на сковорідці і додайте овочі. За допомогою вилки розімніть фарш.
4. Помідори перебити в блендері. Додайте спеції і добре розмішайте. Змішайте інгредієнти і тушкуйте кілька хвилин.
5. Додайте маринований сир, тушкуйте ще 10 хвилин.
6. На тарілку викладіть фарш яловичини і Тофу. Перед подачею фарбуйте блюдо дрібно нарізаною зеленою цибулею.