Оригінальний рецепт стейки з яловичини.
Інгредієнти
порошкове какао – півтори ст. ложки | |
стейк з яловичої м’якоті – чотири штуки | |
олія оливкова холодного віджиму – дві ст. ложки | |
кава натуральна, перемелений до стану пудри – три ст. ложки | |
перець чорний – на свій смак | |
кориця подрібнена – на свій смак | |
дрібна морська сіль – на смак |
Стейк з яловичої м’якоті вийде дуже смачним, якщо буде приготований в кавово-шоколадній оболонці, страва виходить з такого м’яса дуже оригінальним смаком, а готується він дуже швидко.
Для приготування яловичого стейка в кавово-шоколадній оболонці знадобиться простий набір продуктів.
Покроковий рецепт
Оливкова масло влити в сковорідку і деякий час прогрівати, в цей час у глибокій будь мисці з’єднати подрібнену корицю, а також порошкове какао та натуральна кава тонкого помелу.
Обмити все м’ясо, потім на серветці підсушити його, трохи посолити і приправити перцем, полити оливковою олією, після чого гарненько обваляти в паніровці з какао і натуральної кави.
То оливкове масло, що залишилося від змазування м’яса, перелити в сковорідку, гарненько прогріти його і з кожної сторони хвилин за п’ять обсмажувати, причому, бажано, регулярно перевертати стейки.
Як тільки яловичі стейки в кавово-шоколадній оболонці повністю приготуються, подавати їх з тушкованою овочевий сумішшю або з вареною капустою.