Яловичий стейк в кавово-шоколадній оболонці

Яловичий стейк в кавово-шоколадній оболонці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Оригінальний рецепт стейки з яловичини.

Інгредієнти

порошкове какао – півтори ст. ложки
стейк з яловичої м’якоті – чотири штуки
олія оливкова холодного віджиму – дві ст. ложки
кава натуральна, перемелений до стану пудри – три ст. ложки
перець чорний – на свій смак
кориця подрібнена – на свій смак
дрібна морська сіль – на смак

Як приготувати Яловичий стейк в кавово-шоколадній оболонці

Стейк з яловичої м’якоті вийде дуже смачним, якщо буде приготований в кавово-шоколадній оболонці, страва виходить з такого м’яса дуже оригінальним смаком, а готується він дуже швидко.

Для приготування яловичого стейка в кавово-шоколадній оболонці знадобиться простий набір продуктів.

Покроковий рецепт

Оливкова масло влити в сковорідку і деякий час прогрівати, в цей час у глибокій будь мисці з’єднати подрібнену корицю, а також порошкове какао та натуральна кава тонкого помелу.

Обмити все м’ясо, потім на серветці підсушити його, трохи посолити і приправити перцем, полити оливковою олією, після чого гарненько обваляти в паніровці з какао і натуральної кави.

То оливкове масло, що залишилося від змазування м’яса, перелити в сковорідку, гарненько прогріти його і з кожної сторони хвилин за п’ять обсмажувати, причому, бажано, регулярно перевертати стейки.

Як тільки яловичі стейки в кавово-шоколадній оболонці повністю приготуються, подавати їх з тушкованою овочевий сумішшю або з вареною капустою.