Яєчний салат з морської капусти з кукурудзою

Яєчний салат з морської капусти з кукурудзою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У цей салат з морської капусти входять вельми прості продукти, але в підсумку виходить дуже смачне і корисне блюдо. Крім того, воно внесе різноманітність у Ваше меню.

Інгредієнти

морська капуста – 150-200 гр
яйця – 3 шт
кукурудза консервована – 150 гр
майонез – за смаком

Як приготувати Яєчний салат з морської капусти з кукурудзою

Морська капуста дивно корисна, багата вітамінами, але має дуже своєрідний смак. Погодьтеся,це далеко не традиційний продукт на нашому столі. Проте, любителі морської капусти безумовно існують, вигадують рецепти з цієї морської водорістю і експериментують з поєднаннями смаків. Варто спробувати!

Покроковий рецепт

Готуємо продукти для салату з морської капусти. Відварюємо яйця, відкриваємо консервовану кукурудзу і морську капусту.

Відварені яйця подрібнюємо на дрібні кубики і розміщуємо їх в салатник.

Далі до нарізаним яйцям треба додати кукурудзу

Перед тим як додати морську капусту в салатник я розрізаю її для зручності. Так її легше поєднувати з інгредієнтами салату, а згодом і зручніше їсти.


Нарешті з’єднуємо всі інгредієнти салату і додаємо улюблений майонез за смаком. Солити не потрібно, так як морська капуста вже подсолена.
Далі потрібно все ретельно перемішати. Помістити в холодильник на годину і можна пригощатися! Вийшов красивий, смачний і звичайно корисний салат.