Закуска з печериць з болгарським перцем

Закуска з печериць з болгарським перцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Гриби – 300 г
Болгарський перець – 1/2 шт (червоний)
Болгарський перець – 1/2 шт (зелений)
Рослинне масло – 2-3 столові ложки
Мед – 1 чайна ложка
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Лимонний сік – 1-2 столові ложки
Часник – 1-2 зубчики
Петрушка – 2-3 гілочки

Як приготувати Закуска з печериць з болгарським перцем

Покроковий рецепт

Болгарський перець помити, видалити плодоніжку й насіння, нарізати соломкою. Обсмажити перець на рослинному маслі до м’якості (близько 5 хвилин).

Додати мед.

Додати порізані пластинками печериці. Смажити до рум’яного кольору (15 хвилин).

Заправити сіллю, перцем і лимонним соком. Перемішати.

За 5 хвилин до закінчення готування додати часник і січену петрушку. Блюдо готове. Можна їсти відразу, а можна грибочки перекласти в банку і прибрати в холодильник.
Приємного апетиту!