.
Інгредієнти
Гриби – 300 г | |
Болгарський перець – 1/2 шт (червоний) | |
Болгарський перець – 1/2 шт (зелений) | |
Рослинне масло – 2-3 столові ложки | |
Мед – 1 чайна ложка | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Лимонний сік – 1-2 столові ложки | |
Часник – 1-2 зубчики | |
Петрушка – 2-3 гілочки |
Як приготувати Закуска з печериць з болгарським перцем
Покроковий рецепт
Болгарський перець помити, видалити плодоніжку й насіння, нарізати соломкою. Обсмажити перець на рослинному маслі до м’якості (близько 5 хвилин).
Додати мед.
Додати порізані пластинками печериці. Смажити до рум’яного кольору (15 хвилин).
Заправити сіллю, перцем і лимонним соком. Перемішати.
За 5 хвилин до закінчення готування додати часник і січену петрушку. Блюдо готове. Можна їсти відразу, а можна грибочки перекласти в банку і прибрати в холодильник.
Приємного апетиту!