Запечений з сиром фарширований перець – смачне і не банальну блюдо. Його можна подавати, як гарячу закуску або окрему страву. Підійде на кожен день і для святкового столу.
Інгредієнти
Болгарський перцю – 4 шт | |
Куряче філе – 350 гр | |
Твердий сир – 200 гр | |
Зелень – 1 пучок | |
Майонез – 2 ст. л | |
Сіль – за смаком | |
Вода – 1/2 склянки |
Фарширований перець вміє готувати кожна господиня. Але кожна господиня хоче, щоб її страви були на вищому рівні. Фарширований перець з сиром здивує гостей, а його приготування не займе багато часу і сил перед святковим застіллям.
Покроковий рецепт
Перець помити, розрізати уздовж навпіл, очистити половинки від насіння.
Нарізати шматочками приблизно 1*1 см куряче філе. Посолити його, додати столову ложку майонезу і перемішати.
Натерти сир.
Дрібно нарізати зелень.
Змішати сир із зеленню.
Викласти філе в половинки перцю. Посипати сумішшю із зелені та сиру.
Розігріти духовку до температури 180′ . Викласти фарширований перець на деко, влити в деко пів склянки води і поставити на середню полицю духовки на 25-30 хвилин.
Подавати гарячим.