Запечений фарширований перець під сиром

Запечений фарширований перець під сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Запечений з сиром фарширований перець – смачне і не банальну блюдо. Його можна подавати, як гарячу закуску або окрему страву. Підійде на кожен день і для святкового столу.

Інгредієнти

Болгарський перцю – 4 шт
Куряче філе – 350 гр
Твердий сир – 200 гр
Зелень – 1 пучок
Майонез – 2 ст. л
Сіль – за смаком
Вода – 1/2 склянки

Як приготувати фарширований перець Запечений під сиром

Фарширований перець вміє готувати кожна господиня. Але кожна господиня хоче, щоб її страви були на вищому рівні. Фарширований перець з сиром здивує гостей, а його приготування не займе багато часу і сил перед святковим застіллям.

Покроковий рецепт

Перець помити, розрізати уздовж навпіл, очистити половинки від насіння.

Нарізати шматочками приблизно 1*1 см куряче філе. Посолити його, додати столову ложку майонезу і перемішати.

Натерти сир.

Дрібно нарізати зелень.

Змішати сир із зеленню.

Викласти філе в половинки перцю. Посипати сумішшю із зелені та сиру.

Розігріти духовку до температури 180′ . Викласти фарширований перець на деко, влити в деко пів склянки води і поставити на середню полицю духовки на 25-30 хвилин.
Подавати гарячим.