Мариноване філе куряче, приготоване на грилі

Для того, щоб куряче м'ясо вийшло більш смачним, його рекомендується попередньо потримати в дуже ароматному маринаді, приготованому з перчиком чилі, соєвому соусі, гірчицею і травами

Локшина з куркою і стручкової квасолею

Основним інгредієнтів в рецепті є локшина (я використовую макарони тільки з твердих сортів пшениці), вона ситна, м'ясо доповнює локшину, а квасоля надає страві особливого смаку

Курячий салат з пекінської капусти та кукурудзи на швидку руку

У салат можна ще додати часничку

Курячі відбивні в клярі з картоплі

Куряча відбивна (шніцель) - насправді дуже просте блюдо і готується легко

Куряче філе, запечене під грибним соусом і помідорами

Як приготувати куряче філе, щоб воно вийшло соковитим і ніжним? Потрібно просто запекти його під грибним вершковим соусом і помідорами

Куряче філе, тушкована з яблуками і картоплею

Тушкована курка з яблуками і вареною картоплею виходить незвичайно ароматний і дуже смачна

Куряче філе по-французьки з картоплею

Щоб курка була соковита, то її краще замаринувати на ніч

Курячі грудки під вершковим соусом

Таке ніжне блюдо можна подати з будь-яким гарніром, але з пастою воно стає просто елітним! Здивуйте своїх рідних!